Acupunctura
  Alergologie-Imunologie
  Analize medicale
  Audiologie-Protezare auditiva
  Boli interne
  Cabinete stomatologice
  Camine de batrani
  Cardiologie
  Chiropractica-Osteopatie
  Chirurgie
  Chirurgie estetica
  Clinici medicale
  Dermatologie
  Diabet-Nutritie-Boli metabolice
  Ecografie
  Endocrinologie
  Gastroenterologie
  Geriatrie - Gerontologie
  Ginecologie
  Laboratoare tehnica dentara
  Medicina alternativa-Homeopatie-Terapii naturiste
  Medicina muncii
  Nefrologie
  Neurochirurgie
  Neurologie
  Oftalmologie
  Optica medicala
  ORL
  Ortopedie
  Pediatrie
  Pneumologie
  Produse medicale
  Psihiatrie
  Psihologi
  Radiografii dentare
  Recuperare medicala-Fizioterapie
  Reflexoterapie si masaj
  Reumatologie
  Scoli sanitare
  Spitale
  Urologie
Categorii

Portalul www.cabinete-medicale-bucuresti.ro va oferǎ informatii actualizate  despre unitǎţile  medicale din Bucuresti (cabinete, clinici, medici etc), serviciile medicale oferite, facilitati, program si date de contact.

Datele prezentate pe site sunt furnizate direct de catre reprezentantii legali ai cabinetului sau clinicii,  sunt reale si actuale.

Ordonarea in pagina a fiecarui cabinet  este aleatorie si nu in functie de importanţa, notorietatea cabinetului sau medicului.

Folosirea rubricii 'Trimite mesaj' din cadrul site-ului se utilizeaza exclusiv pentru programare sau pentru a obtine informatii suplimentare despre cabinet, medic si nu pentru a trimite mesaje comerciale.

In situatiile in care mesajul dumneavoastra ( in care solicitati o programare sau doriti informatii suplimentare despre cabinet) nu ajunge la destinatar, administratorul site-ului va face toate eforturile pentru a va informa despre acest lucru.

Programarea online de pe www.cabinete-medicale-bucuresti.ro nu este definitivǎ, ea trebuie confirmata telefonic sau prin email de cabinetul solicitat.

Termeni si conditii de utilizare

Utilizarea site-ului si accesul la informaţiile oferite de acesta presupune, implicit, acceptarea termenilor si condiţiilor, asa cum sunt prezentate mai jos. Va informǎm in acest sens ca aceste conditii de utilizare se pot modifica oricand, fǎrǎ un preaviz sau notificare, rǎmanand in sarcina utilizatorului de a le verifica la fiecare accesare. Prin sintagma 'utilizator' se intelege orice persoana fizicǎ sau juridicǎ care acceseaza acest website.

Site-ul www.cabinete-medicale-bucuresti.ro este proprietatea SC AMDV ONLINE ADVERTISING SRL

Politica de confidentialitate:

Confidenţialitatea datelor dumneavoastră este importantă pentru noi, aşa că vom utiliza informaţiile pe care le furnizaţi despre dvs. şi compania dvs., doar pentru a ne ajuta în îmbunătăţirea serviciilor pentru dumneavoastră. Nu vom transfera aceste informaţii unei terţe părţi decât dacă e necesar pentru a răspunde cererii dvs. Vom folosi adresele de e-mail pentru a vă răspunde la e-mailurile care ne sunt trimise. Aceste adrese nu sunt folosite în alt scop şi nu sunt puse la dispoziţia altor părţi.

Link-uri:

Site-ul nostru conţine link-uri către alte site-uri web. Vă rugăm să luaţi notă de faptul că nu suntem responsabili pentru practicile de confidenţialitate ale acestor site-uri web şi va sfătuim să citiţi declaraţiile de confidenţialitate ale fiecărui site care colectează informaţii personale.

Protecţia conţinutului şi datelor cu caracter personal

1. AMDV asigură, în condiţiile legii, păstrarea confidenţialităţii datelor cu caracter personal ale utilizatorului şi respectarea dreptului acestuia la protecţia vieţii private în privinţa prelucrării datelor cu caracter personal. Această obligaţie nu se aplică în cazul oricărei informaţii dezvăluite de utilizatori unor terţi.

2. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează de către AMDV Online Advertising în temeiul legii, cu bună credinţă, în scopuri legitime pentru încheierea şi executarea altor contracte de servicii AMDV, respectiv prestarea serviciilor AMDV Online Advertising.

 3. Clientul declară că este de acord cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal, şi că este în cunoştinţă de cauză că se bucură de drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001, în special de:

4. AMDV respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, Ordonanţa nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Utilizatorul are următoarele drepturi:

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna şi trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail sau în scris către AMDV Online Advertising.

În situaţia în care utilizatorul solicită încetarea prelucrării datelor cu caracter personal, accesul la site va fi automat restricţionat, deoarece nu poate funcţiona fară prelucrarea datelor cu caracter personal.

5. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conţinutul secţiunii www.cabinete-medicale-bucuresti.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează aceasta, va fi considerată o tentativa de fraudare a site-ului şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Prin accesarea acestui site sunteţi de acord cu faptul că AMDV are dreptul de a insera numele şi alte informaţii cu privire la utilizatori, rezultate în urma folosirii serviciului de către utilizator, într-o baza de date computerizată în urmatoarele scopuri:

Scopurile în care AMDV Online Advertising poate utiliza aceste informaţii şi persoanele cărora le pot fi oferite sunt exclusiv în scopuri asociate comercializării serviciilor şi produselor AMDV, cum ar fi:

Aveţi dreptul de acces la datele dvs. personale deţinute de noi şi de a se corecta orice informaţii incorecte care le deţinem despre dumneavoastră. Dacă nu doriţi ca datele dumneavoastră să fie afişate în oricare sau toate produsele AMDV Online Advertising, sau, dacă nu doriţi ca datele dumneavoastra să fie utilizate în scopuri de marketing sau, alternativ, dacă există orice problemă cu privire la datele dumneavoastră care sunt adunate, stocate despre care v-ar plăcea să discutăm, vă rugăm să ne contactaţi pe office@cabinete-medicale-bucuresti.ro

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, republicat, copiat, tradus sau modificat in orice fel, partial sau total, fara acordul scris al AMDV ONLINE ADVERTISING SRL.

 

 

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.