Acupunctura
  Alergologie-Imunologie
  Analize medicale
  Audiologie-Protezare auditiva
  Boli interne
  Cabinete stomatologice
  Camine de batrani
  Cardiologie
  Chiropractica-Osteopatie
  Chirurgie
  Chirurgie estetica
  Clinici medicale
  Dermatologie
  Diabet-Nutritie-Boli metabolice
  Ecografie
  Endocrinologie
  Gastroenterologie
  Geriatrie - Gerontologie
  Ginecologie
  Laboratoare tehnica dentara
  Logopedie
  Medicina alternativa-Homeopatie-Terapii naturiste
  Medicina muncii
  Nefrologie
  Neurochirurgie
  Neurologie
  Oftalmologie
  Optica medicala
  ORL
  Ortopedie
  Pediatrie
  Pneumologie
  Produse medicale
  Psihiatrie
  Psihologi
  Radiografii dentare
  Recuperare medicala-Fizioterapie
  Reflexoterapie si masaj
  Reumatologie
  Scoli sanitare
  Spitale
  Urologie
Categorii

Postural Kinetic Terapy
- 676 Vizualizari

Trimite un mesaj acestui cabinet
Aleea Câmpul cu Flori 3A, Bloc M49 A, Sc.2 , Ap.46 , București
0746 968 968
posturalkinetictherapy@gmail.com

Clinica de Recuperare Medicală Postural Kinetic Therapy din București, Sectorul 6, este un centru de excelență în furnizarea serviciilor de recuperare medicală pentru adulți și copii. Ne dedicăm misiunii de a îmbunătăți starea de sănătate a pacienților noștri prin abordări terapeutice inovatoare și personalizate.

Ce ne diferențiază?

- Avem o echipă de terapeuți experimentați și specializați în diferite domenii ale recuperării medicale, asigurându-ne că pacienții noștri primesc cea mai bună îngrijire posibilă.

- Utilizăm cele mai recente tehnologii și echipamente pentru a evalua și trata afecțiunile pacienților noștri, asigurându-ne că progresul lor este monitorizat în mod eficient.

- Fiecare pacient este unic, de aceea dezvoltăm planuri de tratament personalizate pentru a răspunde nevoilor și obiectivelor lor individuale.

Echipa Postural Kinetic Therapy:

Servicii Oferte

- Fizioterapie: Oferim tratamente de fizioterapie pentru o gamă largă de afecțiuni, inclusiv dureri de spate, probleme articulare, recuperare post-operatorie și multe altele.

- Kinetoterapie: recuperare pediatrica, recuperare psiho motorie, recuperare neuro motorie, kinetoterapie la domicliu, recuperare sportive, kinetoterapie pre si post natala

- Kinetic Therapy: Suntem specializați în terapia posturală kinematică, o abordare inovatoare care se concentrează pe corectarea posturii și alinierea corpului pentru a reduce durerea și a îmbunătăți mobilitatea.

- Reabilitare Neuromotorie: Pentru pacienții cu afecțiuni neurologice, oferim servicii de reabilitare care vizează îmbunătățirea coordonării motorii și a funcțiilor cognitive.

Suntem mândri să avem grijă de o varietate de pacienți, de la copii la adulți, cu diferite afecțiuni. Fie că vă confruntați cu o accidentare sportivă, o problemă de dezvoltare sau doriți să vă îmbunătățiți postura, suntem aici pentru a vă ajuta.

La Clinica Postural Kinetic Therapy, ne angajăm să vă ajutăm să recâștigați sănătatea și să vă recâștigați calitatea vieții. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. de recuperare medicală și pentru a stabili o programare.

Mulțumim pentru că ați ales să vă încredințați sănătatea noastră!


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.