Acupunctura
  Alergologie-Imunologie
  Analize medicale
  Audiologie-Protezare auditiva
  Boli interne
  Cabinete stomatologice
  Camine de batrani
  Cardiologie
  Chiropractica-Osteopatie
  Chirurgie
  Chirurgie estetica
  Clinici medicale
  Dermatologie
  Diabet-Nutritie-Boli metabolice
  Ecografie
  Endocrinologie
  Gastroenterologie
  Geriatrie - Gerontologie
  Ginecologie
  Laboratoare tehnica dentara
  Logopedie
  Medicina alternativa-Homeopatie-Terapii naturiste
  Medicina muncii
  Nefrologie
  Neurochirurgie
  Neurologie
  Oftalmologie
  Optica medicala
  ORL
  Ortopedie
  Pediatrie
  Pneumologie
  Produse medicale
  Psihiatrie
  Psihologi
  Radiografii dentare
  Recuperare medicala-Fizioterapie
  Reflexoterapie si masaj
  Reumatologie
  Scoli sanitare
  Spitale
  Urologie
Categorii

Fundația Bucureștii Noi
- 617 Vizualizari

Trimite un mesaj acestui cabinet
Strada Liniștei 15, Sector 1, București
+40 730 746 280
info@fundatia-bucurestii-noi.ro
https://www.fundatia-bucurestii-noi.ro/servicii/centrul-de-recuperare

Cabinetul de recuperare medicală al Fundației Bucureștii Noi, situat pe Strada Liniștei în Sectorul 1, oferă o gamă variată de servicii și terapii pentru recuperarea și menținerea sănătății fizice a pacienților. Echipa noastră de profesioniști are competențe în numeroase terapii destinate recuperării în urma accidentelor, tratării afecțiunilor musculare și articulare, relaxării fizice, și multe altele.

Fizioterapia: Fizioterapia reprezintă un aspect esențial în recuperarea pacienților. Aceasta ajută la ameliorarea durerii și inflamației, relaxarea mușchilor contracturați, stimularea și întărirea mușchilor hipotoni, precum și stimularea mușchilor denervați. Procedurile de fizioterapie sunt eficiente în tratarea unei game variate de afecțiuni, cum ar fi:

Terapii disponibile includ electroterapie, ultrasunete, laserterapie și terapie TECAR.

Tarifele pentru ședințele de fizioterapie oferite în cadrul Cabinetului de Fizioterapie al Fundației Bucureștii Noi sunt următoarele:

Vă rugăm să rețineți că Cabinetul de Fizioterapie al Fundației Bucureștii Noi nu colaborează cu Casa de Asigurări de Sănătate, iar tarifele menționate sunt pentru ședințe individuale și abonamente, oferind o gamă variată de opțiuni pentru nevoile dvs. de recuperare și întreținere fizică.

Kinetoterapie: Kinetoterapia este o formă terapeutică individualizată care constă în programe de exerciții fizice, atât statice, cât și dinamice, și poate fi folosită pentru profilaxie, terapie, recuperare și menținerea stării de sănătate. Aceasta ajută la tratarea unui spectru larg de afecțiuni, precum cele ale aparatului locomotor, reumatice, ale aparatului respirator, afecțiuni neurologice, cardiovasculare și metabolice.

Serviciile oferite în cadrul Cabinetului de Kinetoterapie includ:

Recuperare și Reabilitare prin Aplicație MIRA: Platforma MIRA (Medical Interactive Recovery Assistant) este folosită pentru recuperarea copiilor cu dizabilități locomotorii. Aceasta oferă jocuri video personalizate pentru fiecare pacient, motivându-i și eficientizând procesul de recuperare. MIRA poate fi utilizată în terapia de recuperare pentru copii cu diverse afecțiuni neurologice, tulburări de comportament, Sindrom Down, precum și pentru recuperare post-operatorie.

Tarife oferite în cadrul Cabinetului de Kinetoterapie:

Masaj: Masajul are beneficii în detensionarea mușculaturii, corectarea posturii și îmbunătățirea circulației sanguine. Tipurile de masaj oferite includ masaj de relaxare, terapeutic, reflexogen, drenaj limfatic, prenatal, Schroth, masaj I.A.S.T.M., masaj cu pietre calde, masaj corporal cu bețe de bambus și masaj facial cu bețe de bambus.

Tarifele pentru masaj includ:

Cabinetul de recuperare medicală al Fundației Bucureștii Noi vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să vă mențineți și să vă îmbunătățiți sănătatea fizică, oferind o gamă variată de terapii și servicii specializate.

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.