Acupunctura
  Alergologie-Imunologie
  Analize medicale
  Audiologie-Protezare auditiva
  Boli interne
  Cabinete stomatologice
  Camine de batrani
  Cardiologie
  Chiropractica-Osteopatie
  Chirurgie
  Chirurgie estetica
  Clinici medicale
  Dermatologie
  Diabet-Nutritie-Boli metabolice
  Ecografie
  Endocrinologie
  Gastroenterologie
  Geriatrie - Gerontologie
  Ginecologie
  Laboratoare tehnica dentara
  Logopedie
  Medicina alternativa-Homeopatie-Terapii naturiste
  Medicina muncii
  Nefrologie
  Neurochirurgie
  Neurologie
  Oftalmologie
  Optica medicala
  ORL
  Ortopedie
  Pediatrie
  Pneumologie
  Produse medicale
  Psihiatrie
  Psihologi
  Radiografii dentare
  Recuperare medicala-Fizioterapie
  Reflexoterapie si masaj
  Reumatologie
  Scoli sanitare
  Spitale
  Urologie
Categorii

Nordik Optik
- 228 Vizualizari

Trimite un mesaj acestui cabinet
Str Nicolae Sebe Nr.1A, Sector 3, Bucuresti
021 324 23 72|0724 262 372
office@nordikoptik.ro

Nordik Optik, situat în sectorul 3 al Bucureștiului, este o destinație de încredere în domeniul opticii medicale, având o vastă experiență în îngrijirea ochilor și oferind o gamă diversificată de produse și servicii. Ne angajăm să vă furnizăm informațiile necesare pentru cele mai întâlnite probleme de vedere și să vă ținem la curent cu inovațiile din domeniul opticii medicale și optometriei.

Obiectivul nostru principal este să vă întâmpinăm cu o ofertă generoasă și să vă punem la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru a vă asigura un confort optim pentru ochii dumneavoastră. Indiferent de afecțiunea dumneavoastră oculară, fie că este vorba de miopie, hipermetropie, astigmatism sau presbiopie, suntem aici pentru a vă oferi servicii personalizate și produse de calitate care să vă îmbunătățească vizibil vederea.

În cadrul cabinetului nostru de optica medicală, vă întâmpinăm cu consulturi gratuite, oferindu-vă posibilitatea de a experimenta un nivel superior de îngrijire oculară. Echipa noastră de specialiști utilizează aparatură modernă, de ultimă generație, pentru a vă oferi un diagnostic precis și sfaturi practice pentru îngrijirea ochilor.

Oferim nu doar consultații, ci și asistență tehnică pentru a vă ajuta să alegeți ramele de ochelari potrivite și vă ghidăm în montajul și utilizarea corectă a acestora. Investim în echipamente de înaltă performanță pentru slefuirea și montarea lentilelor, pentru a vă oferi ochelari de înaltă precizie și calitate superioară.

Cu o experiență vastă în domeniul opticii medicale încă din 2007, Nordik Optik vă aduce garanția unei execuții perfecte și acordă o atenție deosebită detaliilor de pe prescripția de ochelari. Pe site-ul nostru online, puteți găsi informații despre serviciile noastre și puteți fi mereu la curent cu cele mai noi tehnologii și cunoștințe în domeniu.

Beneficiind de consultanță profesională și produse de încredere, Nordik Optik vă invită să descoperiți o experiență de optica medicală la standarde înalte.


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.