Acupunctura
  Alergologie-Imunologie
  Analize medicale
  Audiologie-Protezare auditiva
  Boli interne
  Cabinete stomatologice
  Camine de batrani
  Cardiologie
  Chiropractica-Osteopatie
  Chirurgie
  Chirurgie estetica
  Clinici medicale
  Dermatologie
  Diabet-Nutritie-Boli metabolice
  Ecografie
  Endocrinologie
  Gastroenterologie
  Geriatrie - Gerontologie
  Ginecologie
  Laboratoare tehnica dentara
  Logopedie
  Medicina alternativa-Homeopatie-Terapii naturiste
  Medicina muncii
  Nefrologie
  Neurochirurgie
  Neurologie
  Oftalmologie
  Optica medicala
  ORL
  Ortopedie
  Pediatrie
  Pneumologie
  Produse medicale
  Psihiatrie
  Psihologi
  Radiografii dentare
  Recuperare medicala-Fizioterapie
  Reflexoterapie si masaj
  Reumatologie
  Scoli sanitare
  Spitale
  Urologie
Categorii

Zeno Optik
- 267 Vizualizari

Trimite un mesaj acestui cabinet
Bulevardul Basarabia 234-236, Sector 2, București
0213403619
office@zeno-optik.ro
https://www.zeno-optik.ro/

Zeno Optik - Optica Familiei Tale

Bucurați-vă de experiența optică la cel mai înalt nivel cu Zeno Optik, o afacere de familie cu o tradiție de peste 20 de ani în domeniul optică medicală. Situat în București, pe Bulevardul Basarabia 234-236, în Sectorul 2, in apropiere de  stația de metrou Costin Georgian, suntem dedicați să vă oferim soluții optice personalizate și servicii de calitate, într-un mediu familial și prietenos.

Experiență și Profesionalism: Cu peste două decenii de experiență în consultanță optometrică, echipa noastră de optometriști și opticieni vă asigură o îngrijire vizuală de încredere și expertiză de top în domeniu. Participăm constant la traininguri pentru a ne menține la curent cu cele mai recente inovații și tehnologii din optică și optometrie.

Produse și Servicii Diverse: La Zeno Optik, găsiți o gamă variată de produse și servicii optometrice pentru întreaga familie:

Expertiză în Ochelari pentru Copii: Vă invităm să descoperiți gama noastră specială de ochelari pentru copii, care includ rame din silicon ușoare și flexibile, soluții pentru stoparea miopiei și strabismului, precum și ochelari de soare și cu clip-on. La Zeno Optik, ne asigurăm că cei mici primesc îngrijire optică de încredere și rame adaptate nevoilor lor în continuă schimbare.

Experiență de Cumpărare Plăcută: Oferim o comunicare deschisă și sinceră, ghidându-vă pas cu pas în luarea celei mai bune decizii pentru sănătatea ochilor dumneavoastră. Suntem aici nu doar pentru a vă îmbunătăți vederea, ci și pentru a vă oferi o experiență optică completă și satisfăcătoare.

Vizitați-ne Astăzi: Vă așteptăm cu drag la sediul nostru din Bulevardul Basarabia 234-236, Sectorul 2, București (vis-a-vis MC Donald's Morarilor, în apropiere de statia de metrou Costin Georgian), pentru a experimenta angajamentul nostru față de sănătatea vizuală și confortul dumneavoastră. Pentru programări sau întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0213403619  sau să ne scrieți la adresa de email: office@zeno-optik.ro.


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.