Acupunctura
  Alergologie-Imunologie
  Analize medicale
  Audiologie-Protezare auditiva
  Boli interne
  Cabinete stomatologice
  Camine de batrani
  Cardiologie
  Chiropractica-Osteopatie
  Chirurgie
  Chirurgie estetica
  Clinici medicale
  Dermatologie
  Diabet-Nutritie-Boli metabolice
  Ecografie
  Endocrinologie
  Gastroenterologie
  Geriatrie - Gerontologie
  Ginecologie
  Laboratoare tehnica dentara
  Logopedie
  Medicina alternativa-Homeopatie-Terapii naturiste
  Medicina muncii
  Nefrologie
  Neurochirurgie
  Neurologie
  Oftalmologie
  Optica medicala
  ORL
  Ortopedie
  Pediatrie
  Pneumologie
  Produse medicale
  Psihiatrie
  Psihologi
  Radiografii dentare
  Recuperare medicala-Fizioterapie
  Reflexoterapie si masaj
  Reumatologie
  Scoli sanitare
  Spitale
  Urologie
Categorii

Doctor Skin Drumul Taberei
- 2661 Vizualizari

Trimite un mesaj acestui cabinet
Str. Brasov Nr. 25 (Auchan Drumul Taberei, Etaj 1), Sector 6, Bucuresti
0310 051 015
contact@doctorskin.ro
https://doctorskin.ro/dermatologie/

La Clinicile Doctor SKIN din București (Drumul Taberei, Șoseaua Fabricii de Glucoză, Popa Nan),  Băneasa și Corbeanca, departamentul de dermatologie coordonat de Dr. Cîrcu Iuliana - medic specialist în dermatologie - Dr. Alexandra Dacios - medic specialist dermatologie și Dr. Denisa Barbu - medic specialist dermatologie - poți beneficia de o gamă largă de servicii dermatologice atât pentru adulți, cât și pentru copii, incluzând consultații și controale dermatologice, precum și numeroase proceduri destinate sănătății și frumuseții pielii.

La Doctor SKIN, personalul medical calificat are o vastă experiență clinică în diagnosticarea, prevenția și tratamentul afecțiunilor dermatologice, astfel că îți oferim consultații de specialitate pentru întreaga gamă de afecțiuni dermatologice, destinate atât adulților cât și copiilor.

Punem mare accent pe relația medic-pacient, întrucât ne dorim să vii cu drag la clinică noastră și să poți relaționa cu medicii noștri cu ușurință.

Îți oferim toate informațiile de care ai nevoie, fiind 100% transparenți, astfel că îți vom prezenta întotdeauna toate opțiunile de tratament disponibile, cu avantajele și dezavantajele lor.

Din grijă pentru pacienții noștri, suntem mereu la curent cu cele mai noi proceduri, tratamente și dispozitive dermatologice disponibile pe piață, precum și cu protocoalele de lucru la nivel internațional.

Fiecare produs și dispozitiv utilizat în clinicile Doctor SKIN deține certificări și aprobări acordate în urma unor studii clinice și testări stricte, toate procedurile fiind efectuate doar de către medicul dermatolog sau de terapeuții calificați.

Întrucât fiecare pacient este unic, elaborăm scheme de tratament personalizate, adaptate doar nevoilor tale. De asemenea, întrucât unele afecțiuni, precum acneea, necesită mai mult timp de vindecare și implicit, mai multă răbdare din partea pacientului, monitorizăm cu atenție evoluția tratamentului și îți oferim suportul emoțional de care ai nevoie pentru a parcurge drumul către o piele lipsită de imperfecțiuni!

În clinicile Doctor SKIN din București, Băneasa și Corbeanca beneficiezi de o gamă completă de tratamente pentru:

De asemenea, ai la dispoziție o varietate de proceduri estetice, efectuate doar cu dispozitive de ultimă generație, precum și produse cosmetice din origini verificate.

ESTETICĂ:

TRATAMENTE FACIALE:

TRATAMENTE CORPORALE:

EPILARE DEFINITIVA:

Oferim epilare definitivă laser în clinicile noastre, asigurându-ne că beneficiezi de rezultate garantate. Utilizăm cel mai avansat dispozitiv din lume, având aparatură medicală certificată, iar toate acestea la prețuri accesibile.

De ce ai alege Doctor SKIN?

Program clinică:

Luni - Duminică: 09.00 - 21.00


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.