Acupunctura
  Alergologie-Imunologie
  Analize medicale
  Audiologie-Protezare auditiva
  Boli interne
  Cabinete stomatologice
  Camine de batrani
  Cardiologie
  Chiropractica-Osteopatie
  Chirurgie
  Chirurgie estetica
  Clinici medicale
  Dermatologie
  Diabet-Nutritie-Boli metabolice
  Ecografie
  Endocrinologie
  Gastroenterologie
  Geriatrie - Gerontologie
  Ginecologie
  Laboratoare tehnica dentara
  Logopedie
  Medicina alternativa-Homeopatie-Terapii naturiste
  Medicina muncii
  Nefrologie
  Neurochirurgie
  Neurologie
  Oftalmologie
  Optica medicala
  ORL
  Ortopedie
  Pediatrie
  Pneumologie
  Produse medicale
  Psihiatrie
  Psihologi
  Radiografii dentare
  Recuperare medicala-Fizioterapie
  Reflexoterapie si masaj
  Reumatologie
  Scoli sanitare
  Spitale
  Urologie
Categorii

Syromed Plus
- 408 Vizualizari

Trimite un mesaj acestui cabinet
Str. Barbu Văcărescu 39, Sector 2, Bucuresti
0748 923 285 |021 2104592
cmsyromed@yahoo.com
https://syromed.ro

La cabinetul de dermatologie din cadrul Clinicii Syromed Plus, sub coordonarea Dr. Cristea Andra, avem o vastă experiență și o abordare dedicată în îngrijirea pielii, asigurându-vă servicii medicale de cea mai înaltă calitate.

Dr. Cristea Andra este un medic specialist dermatovenerolog format în cadrul prestigiosului Spital Clinic Colentina, sub îndrumarea Dr. Olsavszky Rozalia, obținând diploma în anul 2011. Cu o formare solidă și o pasiune pentru îngrijirea pielii, Dr. Cristea Andra este dedicată furnizării celor mai bune soluții pentru nevoile dermatologice ale pacienților.

Cu o diplomă de absolvire din cadrul UMF 'Carol Davila' București în anul 2006, Dr. Cristea Andra este membră a Societății Române de Dermatologie și a Colegiului Medicilor din România. Ea își îmbunătățește continuu cunoștințele și abilitățile prin participarea la congrese și conferințe medicale de specialitate.

La Cabinetul de Dermatologie Syromed Plus, ne concentrăm pe oferirea unor servicii de cea mai înaltă calitate, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Cu un accent pe detalii, avem o echipă de medici de excepție și folosim cele mai moderne echipamente și tehnologii pentru a asigura o igienă impecabilă și rezultate excelente.

Serviciile noastre includ diagnosticul și tratamentul tuturor afecțiunilor dermatologice, conform celor mai recente ghiduri ale Organizației Mondiale a Sănătății, precum și tratamentul bolilor venerice. Efectuăm biopsii cutanate, chirurgie dermatologică, evaluare clinică non-invazivă a nevilor (alunite) și oferim tratamente optime, atât medicale, cât și estetice.

De asemenea, oferim consiliere dermato-cosmetică și tratamente personalizate pentru prevenirea îmbătrânirii pielii, inclusiv utilizarea de substanțe tip filler (acid hialuronic) și peeling chimic superficial pentru cicatrici post-acnee și hiperpigmentări.

Toate tratamentele estetice sunt adaptate și propuse după o consultare prealabilă, pentru a asigura cele mai bune rezultate pentru fiecare pacient în parte.

Pentru o consultație sau programare, vă rugăm să ne contactați telefonic. La Cabinetul de Dermatologie Syromed Plus, vă garantăm că veți primi cea mai bună îngrijire pentru sănătatea și frumusețea pielii dumneavoastră.


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.